Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di caffè solubile al ginseng
- 150 g di zucchero
- 700 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di vanillina
- 1 pizzico di sale
- 20 g di fruttosio
- 5 g di agar agar
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 25.9 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12u. 15min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16h 20min
Gelato al cocco
10h 20min
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato al cioccolato
12h
Gelato al mango (per 2 persone)
15min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10h 20min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20min
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min
Gelato banana e ananas
8 Std. 20 Min
Gelato al kiwi
8 Std. 15 Min
Gelato veloce alla fragola
20min