Hogaza de centeno

Hogaza de centeno

4.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
2 pieza

Składniki

Masa madre
  • de harina
    200 g
  • de agua
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
Masa
  • de harina y un poco más para espolvorear
    200 g
  • de harina de centeno
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de agua
    280 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de semillas de linaza
    10 g
  • de semillas de girasol
    30 g
  • de pepitas de calabaza
    20 g
  • de harina de sémola de trigo duro (opcjonalnie) fina para espolvorear (o harina)
    20 - 40 g
Para el horno (cocción)
  • de agua
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 1165 kcal / 4870 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 210 g
Błonnik 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...