
Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de centeno
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
2 pieza
Składniki
Masa madre
-
de harina200 g
-
de agua200 g
-
de levadura prensada fresca5 g
Masa
-
de harina y un poco más para espolvorear200 g
-
de harina de centeno200 g
-
de sal1 cucharadita
-
de agua280 g
-
de levadura prensada fresca10 g
-
de semillas de linaza10 g
-
de semillas de girasol30 g
-
de pepitas de calabaza20 g
-
de harina de sémola de trigo duro (opcjonalnie) fina para espolvorear (o harina)20 - 40 g
Para el horno (cocción)
-
de agua200 g
Wartości odżywcze na 1 pieza
Kalorie
1165 kcal /
4870 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
210 g
Błonnik
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk