香辣蕃茄芥藍燉花枝

香辣蕃茄芥藍燉花枝

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 人份

Składniki

  • 洋蔥 切大塊
    100 克
  • 西洋芹 切大塊
    100 克
  • 新鮮平葉巴西利 只取葉子
    20 克
  • 橄欖油
    80 克
  • 芥藍菜 切段
    300 克
  • 10 克
  • 黑胡椒粉
    5 克
  • 乾辣椒碎片
    5 克
  • 罐裝切碎番茄
    250 克
  • 花枝 洗淨、清除內臟、切片(寬2公分,長8公分)
    600 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 7282.8 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...