
Urządzenia i Akcesoria
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 人份
Składniki
-
洋蔥 切大塊100 克
-
西洋芹 切大塊100 克
-
新鮮平葉巴西利 只取葉子20 克
-
橄欖油80 克
-
芥藍菜 切段300 克
-
鹽10 克
-
黑胡椒粉5 克
-
乾辣椒碎片5 克
-
罐裝切碎番茄250 克
-
花枝 洗淨、清除內臟、切片(寬2公分,長8公分)600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
110 kcal /
460 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
7282.8 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan