
Urządzenia i Akcesoria
雞肝抹醬佐杏桃果乾
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊120 克
-
橄欖油50 克
-
白酒20 克
-
雞肝200 克
-
雞高湯20 克
-
醃漬酸豆30 克
-
油漬鯷魚 (約5克)1 條
-
奶油60 克
-
杏桃乾 切碎50 克
-
生開心果碎50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
136 kcal /
572 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan