Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 洋蔥, 切塊
- 50 克 橄欖油
- 20 克 白酒
- 200 克 新鮮雞肝
- 20 克 雞高湯
- 30 克 醃漬酸豆
- 1 條 油浸鯷魚 (約5克)
- 60 克 奶油
- 50 克 杏桃乾, 切碎
- 50 克 開心果, 剁碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 572 kJ / 136 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.8 g