雞肝抹醬佐杏桃果乾

雞肝抹醬佐杏桃果乾

5.0 1 ocena
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 白酒
    20 克
  • 雞肝
    200 克
  • 雞高湯
    20 克
  • 醃漬酸豆
    30 克
  • 油漬鯷魚 (約5克)
    1 條
  • 奶油
    60 克
  • 杏桃乾 切碎
    50 克
  • 生開心果碎
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 136 kcal / 572 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...