
Urządzenia i Akcesoria
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 瓶
Składniki
-
番茄糊500 克
-
新鮮四季豆 去頭尾、筋,切段100 克
-
西洋芹 取莖、切段(約3公分)100 克
-
紅蘿蔔 切小塊(約2公分)100 克
-
白花椰菜,取小朵100 克
-
橄欖油150 克
-
白葡萄酒醋100 克
-
鹽20 克
-
糖10 克
-
甜椒 (任一種類) 切片(約3公分)100 克
-
蘑菇 切塊(1開4)100 克
-
罐裝油漬鮪魚100 克
-
去核綠橄欖100 克
Wartości odżywcze na 1 瓶
Kalorie
1999 kcal /
8358 kJ
Białko
49.9 g
Tłuszcz
157.8 g
Węglowodany
123.9 g
Błonnik
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan