Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sušených hub
- 900 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 300 gramů brambor, na čtvrtky, typu C
- 280 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 130 gramů hrubé mouky
- 110 gramů krupice, dětské
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1266 kJ / 302 kcal
- Białko
- 9.84 g
- Węglowodany
- 48.9 g
- Tłuszcz
- 6.34 g
- Błonnik
- 10.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 Std. 35 Min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20min
Velikonoční bochánky
2 Std. 50 Min
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 Std. 30 Min
Bramborové knedlíky
50 min
Houskové knedlíky
50 min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 Std. 15 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Fenyklový digestiv
10 Min
Křupavoučký květák
1 Std.