Urządzenia i Akcesoria
Patè di peperoncini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti
Składniki
-
300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.3 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 godz.
Mostarda
36 godz. 40 min
Vinaigrette di peperoni
Brak ocen
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Cannolo scomposto
3 godz.
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Muffolette
3 godz.
Panelle
1 godz. 25 min