Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di cipolle rosse
2j
Peperoni alla pugliese
721h 10 min
Zucchine piccanti
55 Min
Pomodorini al naturale
1j
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20 min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min