Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Confettura di peperoncini piccanti
35p
Limoncello
193h
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Confettura di ciliegie
1 godz. 30 min
Crema spalmabile di funghi
35p
Crema di melanzane e peperoncini
35p
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1h
Salsa di peperoni in conserva
1óra 15p
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Conserva di pomodoro classica
7hod. 20min