Patè di peperoncini

Patè di peperoncini

4.5 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti

Składniki

  • 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.3 g
Kalorie 305 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...