Urządzenia i Akcesoria
Patè di peperoncini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti
Składniki
-
300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.3 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Harissa
25 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Sciroppo di fichi
1 godz. 30 min
Confettura estiva
55 min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Composta di cipolle rosse
2 godz.
Salsa di peperoni in conserva
1 godz. 15 min