Cannolo siciliano scomposto
TM5 TM6

Cannolo siciliano scomposto

4.9 (38 ocen)

Składniki

  • 200 g di zucchero
  • 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
  • ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • cialde per cannoli a scaglie, q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1217 kJ / 291 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
25.2 g
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy