Zucchini and Cheese Soufflés

Zucchini and Cheese Soufflés

4.7 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • oil plus extra to grease
    ½ oz
  • Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)
    3 oz
  • white onions quartered (approx. ½ large onion)
    3 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)
    10 ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • whole milk
    2 ½ oz
  • all-purpose flour
    3 ½ oz
  • large eggs
    2
  • raclette cheese cut into 8 equal pieces
    2 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 177 kcal / 741 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...