Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
741 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheese Please!
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Fruit Galettes (Paul)
1 Std. 25 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Yam Gratin
30 Min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 Std. 15 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Tuna Tapenade
5 Min