Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
741 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cheese Please!
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Leek Pie
1 godz. 45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Tartare
10 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min