Urządzenia i Akcesoria
Gefilte Fish
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pieces
Składniki
Stock
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
parsley20 sprigs
-
thyme3 sprigs
-
fish stock64 oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)2
Gefilte Fish
-
firm white fish boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
large eggs3
-
matzo meal4 ½ oz
-
kosher salt1 tsp
-
endive leaves to serve
-
fresh parsley, leaves only to garnish
-
prepared horseradish with beets, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
575 mg
Białko
10 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream Cheese Spread with Radishes
5 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Lentil Hummus
10 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45 min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 min
Artichokes Romana
50 min
Lemon Risotto
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Chicken Liver Pate
25 min