Urządzenia i Akcesoria
Gefilte Fish
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pieces
Składniki
Stock
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
parsley20 sprigs
-
thyme3 sprigs
-
fish stock64 oz
-
carrots sliced on the bias (¼ in.)2
Gefilte Fish
-
firm white fish boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
large eggs3
-
matzo meal4 ½ oz
-
kosher salt1 tsp
-
endive leaves to serve
-
fresh parsley, leaves only to garnish
-
prepared horseradish with beets, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
575 mg
Białko
10 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Crêpes Suzette
1 godz. 20 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Charoset
10 min
Classic Zabaglione
15 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.
Golden Beet Gazpacho
50 min