Urządzenia i Akcesoria
Focaccine all'origano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
-
270 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
8 pizzichi di origano secco
-
8 cucchiai olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
1376 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 godz. 15 min
Pane alla ricotta
3 godz.
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Girelle di pizza al prosciutto
2 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.