Pesto di ricotta e noci

Pesto di ricotta e noci

4.4 89 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di gherigli di noci
  • 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 50 g di latte
  • 50 g di olio di semi di mais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 1528.6 mg
Białko 63.6 g
Kalorie 6389.4 kJ / 1527.1 kcal
Tłuszcz 136.1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 40 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...