Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 137 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 min.
Pesto radicchio e noci
10 min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30 Min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto di nocciole
10 min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 min.
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto di noci
15 Min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto alla siciliana
15 Min