Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů jarní cibulky, na kusy (4 cm)
- 200 gramů brambor, moučných, na kostky (3 cm)
- 50 gramů másla
- 250 gramů čerstvého špenátu
- 1 kostka hovězího bujónu
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1000 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 200 gramů smetany
- 2 vejce
- 200 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1138.8 kJ / 271.2 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 min
Špenátová polévka se smetanou
40 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Pórkový krém
40 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Krémová květáková polévka
30 min