Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 8 porcí
- Kalorie
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Białko
- 139.4 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 91 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1小时
Pomazánka z makrely
20 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tvarohová pomazánka s koprem
5 dk
Ředkvičková pomazánka
5 dk
Lahůdková rybí pomazánka
5 dk
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Pomazánka z červené řepy
5 dk
Vaječná pomazánka s cibulí
5 dk
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 dk
Česnekovo sýrová pomazánka
5 dk