Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Žampiónová krémová polévka
20min
Česneková polévka
20min
Fazolková polévka
35 分钟
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 分钟
Rajčatová krémová polévka
30min
Hrachová krémová polévka
25 分钟
Frankfurtská polévka
30min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 分钟
Pórkový krém
40 分钟
Zelňačka
25 分钟
Drožďová polévka s pórkem
40 分钟
Pikantní fazolová polévka
11 Std.