Confettura di ciliegie

Confettura di ciliegie

3.2 121 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 vasetti

Składniki

  • 800 g di ciliegie denocciolate (1000 g circa intere)
  • 70 g di succo di limone spremuto fresco
  • 2 cucchiai di olio neutro (cocco)
  • 400 g di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.2 g
Kalorie 255 kJ / 61 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...