Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di ciliegie denocciolate (1000 g circa intere)
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 cucchiai di olio neutro (cocco)
- 400 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 255 kJ / 61 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Confettura di fragole e arance
1 Std. 20 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min