Urządzenia i Akcesoria
Eendenlever
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 33 godz.
6 porties
Składniki
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Białko
19.32 g
Węglowodany
1.28 g
Tłuszcz
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
13 godz.
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Bearnaisesaus
15 min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Worstmummies
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 godz. 5 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min