Urządzenia i Akcesoria
Eendenlever
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 33 godz.
6 porties
Składniki
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Białko
19.32 g
Węglowodany
1.28 g
Tłuszcz
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Bearnaisesaus
15 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Chai latte parfait
15 godz. 5 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Hollandaisesaus
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min