Urządzenia i Akcesoria
Basisbouillon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1 Totale recept
Składniki
-
gedroogde kikkererwten15
-
rijst30 g
-
snijbonen in stukken gesneden50 g
-
rapen in stukken gesneden40 g
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
prei in stukken gesneden40 g
-
selderstengel in stukken gesneden30 g
-
tomaat in stukken gesneden110 g
-
water1250 g
-
kip250 g
-
hammetje1
-
varkensachterpoot (ongezouten)1
-
kalfspoot1
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Totale recept
Białko
10.55 g
Kalorie
363 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
1.97 g
Błonnik
1.36 g
Węglowodany
6.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rendang met Gele Kleefrijst
2 godz. 45 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Vloeibare custard
Brak ocen
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Baba met rum
Brak ocen
Romige snijbietsoep
35 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Sapje van rucola en waterkers
Brak ocen
Tomatensaus
40 min