Wersje kompatybilne
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů sýra, na kousky, např. Ementál, Eidam (opcjonalnie)
- 2 cibule, na půlky
- 700 gramů brambor, na kousky
- 30 gramů smetany
- 150 gramů mléka
-
1 - 2
kostky masového bujónu
lub 1 - 2 vrchovaté čajové lžičky masové dochucovací pasty - ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 3 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- máslo na vymazání
- 350 gramů kysaného zelí, ze sklenice, okapaného, pokrájeného nahrubo
- 400 gramů uzeného masa, vepřového, na kostičky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2058 kJ / 491 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lečo
45min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Zapečená rýže se zeleninou
1h
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50 min.
Bramborový guláš s párkem
40min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Bramborový guláš
1 Std. 10 Min
Katův šleh
35min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Novoroční bramborový guláš
1h 5min