
Urządzenia i Akcesoria
薑絲滷中卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
中卷 (約6-8隻),清除內臟,洗淨450 - 500 克
-
薑 切絲15 克
-
醬油50 克
-
蠔油30 克
-
糖20 克
-
米酒50 克
-
水450 克
-
乾辣椒5 克
-
滷包 (約12克)1 包
-
花椒粒1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan