Urządzenia i Akcesoria
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
234.6 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1452 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Chilli con carne
35 min
Minestrone
45 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Omelet met gehakt
1 godz. 10 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Pekingeend
45 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Arabische kip met couscous
45 min
Chili non Carne
1 godz.