Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 jitomate (aprox. 50 g)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla con o sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 1 - 2 cdita de puré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champiñones al ajillo
15 min
Flan
5h 30min
Natillas
40 min
Gelatina de ciruela con bizcochos y crema de vainilla
Brak ocen
Pollo entero a la cerveza
2 godz.
Natilla líquida TM6
15 min
Mayonesa
5 min
Mayonesa
5 min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Aguacates rellenos de jaiba
1 godz.
Arroz con leche
1h 30min
Salsa BBQ casera
50 min