Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 jitomate (aprox. 50 g)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla con o sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 1 - 2 cdita de puré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 195 g
- Tłuszcz nasycony
- 104 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Crema de maracuyá
10min
Pollo en salsa de almendras
2h
Flan de chocolate
1h
Ensalada de sobras de pollo y kimchi
15 Min
Empanadas de sémola dulce
40 min
Sopa de poro con hojaldre
45 min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 Min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Estofado de res TM6
4h
Mousse de yogur
6h 15min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5h 30min