
Urządzenia i Akcesoria
南瓜海鲜味噌泡饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
米60 克
-
水800 克
-
南瓜 切小块(1.5厘米)50 克
-
新鲜鲑鱼块 切块(3厘米)40 克
-
味噌1 茶匙
-
洋葱 切丝5 克
-
橄榄油10 克
-
鱿鱼 切片30 克
-
虾仁 (约5-6只)30 克
-
干燥罗勒¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
干柴鱼片 ,装饰用适量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
431 kcal /
1803 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
53.6 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny