Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 个 蒜瓣
- 30 克 小红葱
- 10 克 新鲜姜
- 3 支 芫荽根 ,带2公分茎
- 50 克 酥油
- 100 克 番茄泥
- 100 克 红萝卜 ,切条 (2公分)
- 300 克 番茄 ,切丁 (5公分)
- 200 克 新鲜香菇 ,去蒂并切片
- 1 汤匙 鸡精粉
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 700 克 水
- 500 克 半熟印度香米 ,洗净
- 1 小支 新鲜芫荽 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2151 kJ / 514 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 95 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 610 mg