Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1200
克 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
- 3 汤匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 绍兴花雕酒
- 1 茶匙 五香粉
- 1000 克 水
- 1 汤匙 白醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 566 kJ / 135 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2627 mg