脆皮烧肉
TM6 TM5

脆皮烧肉

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1200 克 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
  • 3 汤匙 盐
  • 1 茶匙 糖
  • 1 汤匙 绍兴花雕酒
  • 1 茶匙 五香粉
  • 1000 克 水
  • 1 汤匙 白醋

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
566 kJ / 135 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
0 g
Sód
2627 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy