Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 130 克 猪肉肉糜
- 15 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 10 克 料酒
- 1 小撮 白胡椒粉
- 250 克 水
- 120 克 米 ,提前浸泡1小时沥干
- 30 克 红豆 ,提前浸泡1晚后沥干
- 180 克 日本豆腐 ,切1厘米段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4025 kJ / 963 kcal
- Białko
- 53.4 g
- Węglowodany
- 126.7 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 2250.1 mg