Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 块 带骨猪大排 (每块350克,厚度3.5厘米)
- ½ 茶匙 盐
- 10 粒 白胡椒粒
- 2 片 香叶
- 2 汤匙 特级初榨橄榄油
- 4 - 5 瓣 蒜头
- 2 - 3 根 新鲜百里香
- 1400 克 水 (大约),确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁
- 1 汤匙 黄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 228 mg