Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 粒 新鲜马蹄 ,去皮
- 350 克 虾肉
- 350 克 猪肉碎
- 1 个 蛋
- 10 克 面粉
- 15 克 酱青
- 2 小支 青葱 ,切葱花
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 小撮 五香粉
- 1 茶匙 麻油
- 10 片 腐皮
- 800 克 水
- 食油 ,油炸用
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 372 mg