![Mousse de chocolate y café Mousse de chocolate y café](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ef6b3d7-e347-4084-ad61-abbb667177ef/Derivates/eb277206-02c3-4ad4-a4b0-17dbc288e751.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 24.45 g
- Tłuszcz
- 28.99 g
- Błonnik
- 6.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de nata y vainilla
5h 50min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25 min
Natillas de coco y chocolate sin lactosa (Espesar)
15 min
Tiramisú de limón
6小时 25 分钟
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Natillas de chocolate
1h 20 min
Crema catalana de chocolate
40 min
Cheesecake de dulce de leche
4h
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Mousse de café
3h 15min