Mousse de chocolate y café

Mousse de chocolate y café

3.8 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 1 hoja de gelatina
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 5 huevos
  • 50 g de azúcar
  • 5 cucharaditas de café soluble
  • 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.6 g
Kalorie 1660 kJ / 397 kcal
Tłuszcz 28.99 g
Błonnik 6.13 g
Węglowodany 24.45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...