Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 24.45 g
- Tłuszcz
- 28.99 g
- Błonnik
- 6.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Crema catalana de chocolate
40 min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Tarta de chocolate y avellanas
1 godz. 10 min
Mousse de chocolate
3sa 20 dk
Angel food pavlovas
3h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Vasitos de "meloffee" pie
30 min
Panna cotta de café
4h 10min
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Flan de nata y vainilla
5u. 50min