Urządzenia i Akcesoria
Chocolate vienés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 tazas
Składniki
-
100 g de nata (35% de grasa) muy fría
-
2 cucharaditas de azúcar glas
-
1000 g de leche semidesnatada
-
250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
3 yemas de huevo
-
1 cucharada de cacao puro en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 taza
Białko
10.5 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
26.33 g
Błonnik
5.06 g
Węglowodany
30.58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Café irlandés (Irish coffee)
15min
Chocolate chai
20min
Cóctel ocaso
5min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Florentinos
1h 15min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2h 15min
Cóctel Mimosa
5min
Bombón helado de chocolate
5h
Cóctel de chocolate y menta
10min
Batido de brownie de chocolate
35min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Chocolate caliente a la canela
10min