Panna cotta a la crema de whisky

Panna cotta a la crema de whisky

4.3 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • hojas de gelatina
    4
  • de nata (35% de grasa)
    320 g
  • de azúcar
    50 g
  • de chocolate negro para postres
    80 g
  • de queso cremoso
    100 g
  • de requesón
    120 g
  • de crema de whisky
    80 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 378 kcal / 1580 kJ
Białko 8.51 g
Tłuszcz 29.07 g
Węglowodany 19.6 g
Błonnik 1.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...