Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g curgete s/ casca, cortada em pedaços
- 200 g couve-flor cortada em pedaços
- 160 g batata cortada em pedaços
- 750 g água
- 80 g chuchu
- 120 g filetes de pescada
- 20 g azeite
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2073.6 kJ / 495.6 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 186.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
Puré de pera
15 menit
Puré de legumes com carne
40 min
Puré de carne e espinafres
30 min
Puré de pera e banana
5 menit
Puré de cenoura e batata
30 min
Puré de maçã, pera e banana
15 menit
Puré de fruta
15 menit
Puré de legumes e carne
40 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min
O 1º puré de carne
30 min