Formaggio vegano

Formaggio vegano

4.0 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
500 g

Składniki

  • 80 g di anacardi non tostati e non salati
  • 50 g di mandorle pelate intere
  • 1 spicchio di aglio
  • 10 g di lievito alimentare in scaglie
  • 50 g di cipolla a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere
  • 25 g di olio di semi di colza
  • 350 g di acqua
  • 5 g di agar agar
  • 1 cucchiaino di erbe aromatiche secche miste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Białko 36 g
Kalorie 4701 kJ / 1123 kcal
Tłuszcz 95 g
Błonnik 9.8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...