Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate
TM6 TM5 TM31

Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate

4.0 (17 ocen)

Składniki

  • 400 g leite de coco
  • 200 g amendoim torrado
  • 600 g banana cortada em rodelas previamente congelada
  • 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
  • 20 g óleo de coco

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2420.6 kJ / 578.5 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
38.6 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Błonnik
7.3 g
Sód
14 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy