Mango, coconut and lychee icy poles

Mango, coconut and lychee icy poles

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
8 portions

Składniki

Macadamia crumble
  • plain flour
    30 g
  • unsalted butter
    20 g
  • brown sugar
    2 tbsp
  • raw macadamia nuts
    20 g
Coconut ice cream
  • coconut cream
    200 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)
    150 g
Mango and lychee sorbet
  • mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
    400 g
  • canned lychees drained
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 179.3 kcal / 753.1 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 7.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...