
Urządzenia i Akcesoria
Mango, coconut and lychee icy poles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Macadamia crumble
-
plain flour30 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar2 tbsp
-
raw macadamia nuts20 g
Coconut ice cream
-
coconut cream200 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)150 g
Mango and lychee sorbet
-
mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces400 g
-
canned lychees drained100 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
179.3 kcal /
753.1 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
7.4 mg