Urządzenia i Akcesoria
Mango, coconut and lychee icy poles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Macadamia crumble
-
plain flour30 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar2 tbsp
-
raw macadamia nuts20 g
Coconut ice cream
-
coconut cream200 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)150 g
Mango and lychee sorbet
-
mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces400 g
-
canned lychees drained100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
7.4 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
753.1 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla ice cream
12 godz.
Whipped cream
15 min
Wonton wrappers
55 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Prawn wontons
2 godz.
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Banana tofu ice cream
10 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Chicken skewers and rice
40 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Gravity cake
2 godz.