Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macadamia crumble
- 30 g plain flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tbsp brown sugar
- 20 g raw macadamia nuts
Coconut ice cream
- 200 g coconut cream
- 50 g pouring (whipping) cream
- 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)
Mango and lychee sorbet
- 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
- 100 g canned lychees, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 753.1 kJ / 179.3 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 7.4 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate fondant cake
40 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Avocado and banana popsicles
4h 5min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 dk
Creamy mango icy poles
8h 15min
Mighty mouse balls
1klst 15 min