Mango, coconut and lychee icy poles
TM6 TM5 TM31

Mango, coconut and lychee icy poles

4.3 (6 ocen)

Składniki

Macadamia crumble

  • 30 g plain flour
  • 20 g unsalted butter
  • 2 tbsp brown sugar
  • 20 g raw macadamia nuts

Coconut ice cream

  • 200 g coconut cream
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)

Mango and lychee sorbet

  • 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
  • 100 g canned lychees, drained

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
753.1 kJ / 179.3 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Błonnik
1.5 g
Sód
7.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy