Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
lub 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso cantonese allo zenzero
35min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Zuppa vietnamita (Pho)
2j 30 menit
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Yaki Soba
55min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Manzo alla Stroganoff
1h