Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 克 醬油
- 40 克 米酒
- 40 克 薑, 切片
- 80 克 柚子蜜
- 500 克 杏鮑菇, 切塊(約2公分),表面畫刀
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 18.4 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 15.3 g