薑燒柚子杏鮑菇
TM31 TM5 TM6

薑燒柚子杏鮑菇

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 90 克 醬油
  • 40 克 米酒
  • 40 克 薑, 切片
  • 80 克 柚子蜜
  • 500 克 杏鮑菇, 切塊(約2公分),表面畫刀

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Białko
18.4 g
Węglowodany
100 g
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
15.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy