Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 30 g natives Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
lub 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 450 g Radicchio di Treviso (Winter-Radicchio), in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g natives Olivenöl
- 200 g Taleggio, ohne Rinde, in Würfeln (1 cm)
- 10 - 15 Walnusshälften
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 11.6 g
Alternatywne przepisy
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Kaiserschmarrn vom Grill
40 Min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19 Std.
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1 Std. 25 Min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2h 50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1 Std. 10 Min
Champignon-Pizza mit Vollkornteig
2 Std.
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 40 Min