Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 50 g Milch
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
lub 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Wasser, lauwarm
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 300 g Mozzarella, in Stücken
-
600
g Salsiccia, in Stücken (2-3 cm)
lub 600 g Bratwurst, roh, grob, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 - 3 EL natives Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 Std.
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Focaccia di Mandorla
2 Std.
Cannoli (Die Sopranos)
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.