Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi

Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi

4.3 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 Stücke

Składniki

  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
    500 g
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Oregano abgezupft, nach Geschmack
    2 - 3 Stängel
  • Wasser
    320 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Salz
    3 gestr. TL
  • Zucker
    1 TL
  • Taleggio in dünnen Scheiben
    70 g
  • Gorgonzola gewürfelt
    50 g
  • Mozzarella (125 g), abgetropft, in dünnen Scheiben
    1 Kugel
  • Pfeffer zum Würzen
  • Olivenöl zum Beträufeln und Bestreichen

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 265 kcal / 1110 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...