Focaccia mit Rosmarin
TM6 TM5

Focaccia mit Rosmarin

4.7 (476 ocen)

Składniki

Teig

  • 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 300 g Wasser
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
    lub 1 Pck. Trockenhefe
  • 1 TL Zucker
    lub 1 TL Backmalz
  • 470 g Weizenmehl Type 550
  • 2 TL Salz

Belag und Fertigstellung

  • 20 g natives Olivenöl
  • 20 g Wasser
  • 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
  • 2 - 3 Prisen grobes Salz

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy