
Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 Stücke
Składniki
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bestäuben500 g
-
Fleur de Sel1 ½ TL
-
Olivenöl50 g
-
Rosmarin, frisch abgezupft1 Stängel
-
Cherry-Tomaten200 g
-
Büffel-Mozzarella (1 Kugel), abgetropft125 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
221 kcal /
927 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy