Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 支 新鮮巴西利, 只取葉子
- 200 克 蕃茄
- 100 克 洋蔥, 切半
- 100 克 紅蘿蔔, 切小塊
- 200 克 甜菜根, 切小塊(約一口大小)
- 40 克 油
- 150 克 馬鈴薯, 切小塊(約一口大小)
- 100 克 紅甜椒, 切小塊(約一口大小)
- 200 克 高麗菜, 切細長條狀
- 1000 克 水
- 2 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g