Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliatelle
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Pilzsauce und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
lub 50 g getrocknete Steinpilze, eingeweicht (20 Min.) und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1小时
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Brokkoli-Pasta
25min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Pilzrahmsauce
20 Min
Pilzsauce
35min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min