Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 6 ramitas de cilantro fresco
- 50 g de cebolleta (con parte del tallo, en trozos)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 1000 g de caldo de pollo
- 600 g de patatas cortadas en dados (aprox. 1.5 cm)
- 4 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de leche entera
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Białko
- 7.24 g
- Węglowodany
- 16.54 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 1.91 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Crema de maíz con guisantes frescos
45min
Sopa de ave
40min
Sopa armenia de repollo
50min
Sopa de judías rojas
35min
Sopa de ternera (Pho bo) - Vietnam
45min
Sopa danesa de carne
30min
Sopa de pollo y arroz
1 godz.
Papas, judías y fideos
30min
Sopa harira con pollo
1h 25min
Caldo de millo
50min