Pudding truskawkowy
TM5 TM6

Pudding truskawkowy

4.5 (93 oceny)

Składniki

  • 500 g truskawek, świeżych
    lub 500 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 50 g syropu z czarnej porzeczki
  • 20 g cukru
  • 20 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 jajko

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
517 kJ / 123 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
19.5 g
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy