Urządzenia i Akcesoria
Pudding truskawkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porcji
Składniki
-
500 g truskawek, mrożonych500 g truskawek, świeżych
-
50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
50 g syropu z czarnej porzeczki
-
20 g cukru
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
1 jajko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
517 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DZIECINNIE PROSTE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30min
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25min
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20min
Ryż na mleku z sosem truskawkowym
40min
Kasza manna
15min
Pudding migdałowy
30min
Ryż na mleku z musem malinowym
1h 5min
Jogurt Balans
2h 10min
Koktajl z płatkami musli
12h
Kisiel
10min
Deser z kaszy manny
20min
Bananowa kasza manna
20min