Urządzenia i Akcesoria
Pudding truskawkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porcji
Składniki
-
500 g truskawek, mrożonych500 g truskawek, świeżych
-
50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
50 g syropu z czarnej porzeczki
-
20 g cukru
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
1 jajko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
517 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DZIECINNIE PROSTE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25 min
Kasza manna
15 min
Mus z białej czekolady
1 godz.
Sos truskawkowy
15 min
Ryż na mleku z musem malinowym
1 godz. 5 min
Jogurt Balans
2 godz. 10 min
Deser z kaszy manny
20 min
Serek na słodko
5 min
Bananowa kasza manna
20 min
Kisiel
10 min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 godz. 30 min
Budyń czekoladowy
10 min