Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate blanco, en trozos
- 500 g de crema, a temperatura ambiente
- 250 g de leche, a temperatura ambiente
- 130 g de azúcar
- 250 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 ½ cucharada de grenetina en polvo
- 150 g de galletas, tipo María
-
180
g de sirope de cocoa
lub 180 g de caramelo líquido - virutas de chocolate, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3248 kJ / 777 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2h
Pastel de rompope
2h
Postre cuatro capas
4h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bizcocho de chocolate sin harina
40min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2u. 20min
Bizcocho de chocolate y aceite de oliva (sin huevo)
45min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Besos de dama
1h
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Glaseado de chocolate
10min
Tarta de queso con lunares de chocolate (Polka dot cheesecake)
13 Std. 20 Min