Helado mantecado de chocolate y café

Helado mantecado de chocolate y café

4.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
  • 1 cucharada de café soluble
  • 500 g de leche semidesnatada
  • 100 g de azúcar
  • 4 yemas de huevo
  • 40 g de clara de huevo pasteurizada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 366 kcal / 1528 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...