Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 80 g de gelatina en polvo sabor fresa
- 80 g de gelatina en polvo sabor limón
- 80 g de gelatina en polvo sabor piña (u otro sabor con un color diferente a las anteriores)
- 1000 g de leche desnatada
- 20 g de gelatina neutra en polvo (2 sobres)
- 370 g de leche condensada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 806 kJ / 193 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4 godz. 10 min
Delicias de melocotón en conserva
5 Std.
Pastel francés con fresas (millasson)
1 Std. 10 Min
Carlota de durazno
5 Std.
Fresas y gelatina con bebida láctea
12 Std. 15 Min
Gelatina de leche con frutas
6 Std. 20 Min
Batido de merengue de frambuesas
10 Min
Fresas en gelatina de té
5h 35min
Postre de fresas con yogur
4 godz. 10 min
Candy corn pudding
1 Std. 50 Min
Zumo de piña natural
10 Min
Infusión de hibisco
20 Min