Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 182 g
- Tłuszcz
- 241 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa catsup
1óra 15p
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Bizcocho genovés
1h 50 min
Bollos de papa
1 Std. 20 Min
Crema de mantequilla y cocoa
5p
Panettone con chocolate y naranja
3h
Brigadeiros
2h
Ganache de chocolate
35p
Cobertura de chocolate con aceite
5p
Almíbar de chocolate
40p
Pavlovas con frutos rojos
2h
Tarta bombón de avellanas
7 godz.