Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 182 g
- Tłuszcz
- 241 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Profiteroles
2 godz. 15 min
Magdalenas
1 Std. 20 Min
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Madeleines
40 min
Crema de mantequilla y cocoa
5min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Ganache de chocolate
35min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Pasta quebrada
5min